Такий як ус

Виктор Варибок
він був такий як усі
непомітний байдужий
сірий божевільний
боягуз  його життя
було нічого не варте
бо він за нього
нічого і не просив
такий як усі
з комплексом мавпи
з комплексом звіра
для полювання крутих
з комплексом зневаги до себе
з комплексом сліпої
німої глухоі людини
такий як усі
готовий померти
ні за що
не герой не пересічний
громадянин
такий як усі
непомітний брехун
зрадник самого себе
людина без якостей
та що кожен день іде
назустріч тобі
і баче у  тобі себе
і відчувае комфорт
від того відкриття
такий як усі
без бажань
без мрій
без почуттів
людина від якої
нічого не залишеться
тим хто живе після нього
такий як усі
божевільний
непомітний
бридкий
хто кожен день влучае
в молоко
і каже що поцілив
у центр самого життя
такий як усі
пам'ятник комусь іншому
кого навіть не знає в обличчя
такий як усі

13.05.2012р.