Заглиблюйся

Виктор Варибок
а ти заглиблюйся
бери і заглиблюйся
спочатку  непомітно
а далі все помітніше
заглиблюйся
нехай що хочуть кажуть
а ти заглиблюйся
ні ні не стримуй подих
хутчіш заглиблюйся
ти бачиш як вони дивляться?
а ти заглиблюйся
на глибину де світло
в очі заглиблюйся
у відчаї останнього ривка
заглиблюйся
кумедно як вони дивляться
а ти вже бачиш світ
заглиблюйся  мовчки
не відчувай нічого
остання мить
і знов ти недосяжний
заглиблений
посеред ночі
у світлі дня
нічого не кажи
заглиблюйся стрімко
уперто навпаки
нема на що дивитись
нема тебе
кумедно дивляться вони
тебе нема
заглиблений ти став
напричуд непомітний
і неповторний
як тінь сліпого
що йде назустріч  сонцю
а самого сліпого вже нема
заглиблюйся  і не чекай
що хтось почне тебе шукати
нема нікого
ти один
і більш нікого
заглиблюйся і почувайся
комфортно
на однині
заглиблюйся  у ніщо

19.05.2012р.