Найщаслив ша

Виктор Варибок
найщасливіша  найвродливіша
найупертіша  найкумедніша
найцнотливіша найрозпусніша
найдовірливіша  найневіруюча
найповажніша найнегідніша
найобразливіша  найдоступніша
найрозбещеніша  найрозумніша
найпотужніша  найдобробутніша
найощадливіша  найдоторканіша
найдратливіша  найчутливіша_
Україно  степами повита
і лісами як кожухом вкрита
ти у дзеркало дивишся літа
за красу свою стягуєш мито
ти скажи як тебе не любити?

01.09.2012р.