Гидота

Виктор Варибок
гидота!
яка ж гидота
ну і гидота
ти дивись яка гидота
це та ще гидота
гидота так гидота
скрізь гидота
наскрізь гидота
навкруги гидота
абсолютна гидота
нічого  окрім гидоти
лишень гидота та  й  усе
гидота та щє!
оце так гидота
гидота  елітна
така собі гидота
не бачив гидоту?
подивись на гидоту!
ось гидота  стоїть
ось  гидота сидить
ось гидота лежить
вибачай за гидоту
гидота та й усе

05.09.2012р.