Келих

Виктор Варибок
чого бажаєш ти  небого
твоє життя вже нє твоє
його забрали людожери
його запродано в музеї
його тримає антиквар
як келих де  на  дні
стоять твої ініциали
нота бене NB
край того  келиха
торкався твоїх губ
за тонку ніжку
пальці  твої хижі
тримались
інколи дивився ти
на дно на дві
знайомі літери
знаходив
і посміхався
задовільно
що маєш силу
випити вино
і не здригнутись

30.12.2011г.