Щодня

Виктор Варибок
щодня вдивлятись
у чорне дзеркало
і бачити  руїну
нічого особистого
окрім кісток
та попілу
немає ані страху
ані болі
анігіляція душі
за змістом жарт
на кшталт  пародій
на життя
які побачиш серед ночі
у  грі тіней
на білій штукатурці
крематорія
у голос не скажеш
затулиш  рот
і розсмієшся
мовчки
вдивляючись у космос
яка різниця
у кого відповідь
і хто розскаже
нікому не залишається
нічого окрім
чорного дзеркала
куди вдивлятись
марно

10.05.2012р.