Ещё на иностранном

Тот Кто Рядом
Покуштувати хоч би раз
Яке на смак оте кохання!
Страшнiше над усiх образ
На нього серця чатування.

Волiв би Тот його не чути
Не знати навiть, що то є.
Та кляте серце хоче бути
Воно ж бо, бачите, жиє!

Взяло, дурне, собi за моду
Шукати те, чого нема.
Все до весни шукає броду,
Коли надворi вже зима.