Почуття

Андреева Янина
Мені не зимно цього грудня, ні.
Страшенне почуття до себе кличе.
Хто зна, чи будуть в мене навесні
Щасливі очі, що мені так личать?

Завжди гадала, що усе це жарт.
Що з погляду не можна полюбити.
Хоча, можливо, зовсім ти на варт
Того, щоби про це все говорити.

Та не любов це зовсім, просто пил.
Мені здається, що тебе я знаю.
Та все питаюсь: вистачить цих сил
Щоб долю не згубити десь там скраю?

Пісні піснями, але це життя.
Гадаю, що тебе я не зустріну.
Піду шукати далі сенс буття,
Фальшиві почуття усі покину.