Прийшла зима

Стася Деркач
Нарешті все покрилось білим пухом,
Прийшла зима – пухнаста, чарівна.
Все переповнено новорічним духом,
Прийшла зима - довгоочікувана, золота.

І ввечері,під золотими зорями,
Зима пустила білий-білий сніг,
І все наповнилося почуттями,
І чувся в хаті добрий сміх.

А зранку заблистіли вулиці, як діаманти.
Десь пробивається промінчик сонця,
А сніжинки падають,і наче музиканти,
Стукають в усі віконця.

І Новий рік до нас вже йде,
І Всі купують подарунки .
Хай він вам щастя принесе!
Любов, тепло, і поцілунки!