Свято в дитячому садочку

Раиса Киевская
(українською)

Дівчатка маленькі -
Сніжинки біленькі.
Ось білочка, зайчик,
Яскравий попугайчик,
Ведмедик і вовчик...
-Так це ж мій хлопчик!

Танцюють та грають,
Царівну шукають...
Ця казочка дивна,
Добра та мирна.

Ось маски знімають,
І кульки злітають...
Вогник в руках,
Усмішка в вустах.

Дід Мороз завітав,
Подарунки роздав.
Підійшло тут малятко:
- Це може мій татко?

Діти підбігають,
В очі заглядають,
І,  мабуть, вгадають...

Свято Новорічне -
Нехай буде вічне!