Winterland

Вентру Инори
Їй подобаеться, лежачи у його ліжку,
Вдягненою у його одяг,
Читати якусь стару книжку
Про з’їхавшись с рейок потяг

Чому вона має взимку вставати,
Одягати свое яскраве плаття,
Вдягати у вуха сріблясті карати,
Якщо в її серці палає багаття?

І зовсім мені незрозуміло,
Чому вони мають стільки чекати
Щоб лежачи поряд читати з папіру
Як вони мають мислити и кохати

Вони могли б прокидатися після обіду
Так святкувати Різдво, и до квітня
Виходити тільки гуляли по снігу
Чекати їх сонячного липня