Псевдоепатаж

Эммелин Панкхерст
інколи хочеться епатажу
прагнеться купити пляшку дорого
вина
і облитися ним в душі
(бо щоб прийняти з нього ванну
все одно не вистачить грошей)
хочеться марципанів, а не гречаної каші

і ми як придурки ганяємось
за епатажними
ярликами
платимо в євро і фунтах стерлінгів
їдемо шкваритись до еміратських берегів
у крутих і достатніх граємось

це здорово коли дійсно
рахунки у банках в офшорах
а не показуха і на хазяйстві
одні штани і шорти
а розкіш якась пшикова і фальшива
тоді ж бо і встидно і смішно