Поетичне зерно

Улетай
Те відчуття, що зачепає душу
Що в серці думкую живе
Строкою віршів ляже на аркуші
І поміж люди думка та піде.

Iсподівання кращого й турботи.
І радість серця і кохання світ
Поет не знехтує усим цим у роботі,
Він донесе до людства свій завіт.

Він розповість які живуть герої
І що трапляється навколо нас.
До матиринських рук навчить любові,
Залишить в серці батьківський наказ.

І доки серце в грудях його б'ється
І доки в змозі світ цей відчувать
Вірші його мов зерна на нас ллється.
Життєвий колос буде проростать.