Ти одна така

Гиги Поля
Ти зриваєш мій мозок,
руйнуєш моє серце,
душа хоче позбутись мене,
і лиш дим втримує її.

Не знаю чому я так вбиваюсь,
неймовірна така ти ,
в тобі весь світ,
кажуть всі жінки суки,
це так,але тільки не ти.

Тільки ти не така як всі,
в тобі більше бажання жити,
ніж у всіх на землі,
Боги заздрять цьому,

Суче життя випробовує тебе ,
але ти не зламаєся,
я вірю в це,і молюсь за тебе,
Ти ж одна така...