Пiд Новий рiк

Людмила Дзвонок
Діду'сенько Морозе, мерщій іди до хати,
Тебе давно чекали і я, і старший братик!
Ми знаємо, що в тебе в червоному мішечку...
Хотіла б я сьогодні отримати овечку,
А Ромчику дай авто, що буде самоскидом –
У Петі таке бачили, нашого сусіда.

Іди мерщій до хати, діду'сенько Морозе,
Тебе прошу сердешно, і Ромчик тебе просить!
Присядь-бо на ослінчик, перепочинь в нас трішки,
Бо ж бачимо, дідусю, втомились твої ніжки.
А ми тобі напам'ять - вірша про бабу сніжну
І про красуню зимну – ялинку дивовижну!
                23.12.2012

На знімку онучка Каролинка в грудні 2011р.