Дим

Юрий Ночь
Гіркий дим заповняє легені
Знов прокинувся на самоті
Набираю жалю повні жмені
За нездійснені мрії свої

В кулаки я зжимаю долоні
Там знаходиться щастя моє
Не посивить життя мої скроні
І останню надію не вб"є