Моi вiршi

Вера Щербина 2
 Якщо мої вірші серця бентежать,
 Дають комусь поради у житті,
 За людскіми емоціями стежать
 І поруч з кимось в радості, в біді,
   
 То недаремно я живу на світі               
 І недаремно я пишу вірші,
 Вони як пісня, як барвисті квіти,
 Дарую їх від серця, від душі.