Зимнее стихотворение

Пина Коллада
Сніжно -біла колискова
Заблукала в димарі...
Замела Зима казкова
Новорічні ліхтарі!

Та зеленії ялинки
Завірюхи не злякались!
І до кожного у хату
В Новий Рік прийти зібрались!

Вбрались в ягідні сережки,
Горобинове намисто
й разом кинулись до стежки,
Щоб скоріш прийти до міста!

З Новим Роком привітають,
Принесуть в господу свято!
Й подарунків назбирають
І дорослим ,і малятам!