***

Ди Мэй
Один подих на двох,
одне серце на двох,
у чому ж підвох?

одне небо над нами,
один цілунок тілами,
обміняймося снами?

один погляд на Фебу,
одне сонце крайнеба,
більш нічого не треба?

одне щастя у двох,
один шлях для обох,
може так хоче сам Бог?

24.12.12