Тiльки разом

Кира Есенина
Тiльки разом,тiльки у двох разом
Подолаем усi негаразди.
Тiльки ти,дивись менi в очi,
Ми пройдёмо разом,всi днi i всi ночi.

Довiряй менi,та вiр менi,
Бо у цiлому свiтi є я i ти.
Обiйми мене нiжно та не вiдпускай,
I втичемо,подалi вiд всiх-у рай.

Ми будемо разом,тiльки ми,
Це неше життя,та нашi сни,
Нашi спогади,нашi бажання,
Нашi мрiї та наше кохання..