Терция стаи волчьей

Саломея Очеретяна
Терція зґраї вовчої

Пальці риб. Снозірки. Склоочі. Кровоікла.
Смажать. Снігоістина. Потовчено кремінна.
Окремно черевно. Злостивовижно. Красно нерозривно.
Погоджуй рій. У вирій вкрий. Лайка -- лайкаю.
Вкрай тонка
 пара слів
 я тебе
  ...

 25.12.2012