З Новим 2013 Роком!

Лидия Филимонова
Нехай же кожна мить
Шумить гірським потоком,
Щоб без жалю прожить.
І рівним,тихим кроком
До мріяних вершин злетіть,
Щоб увійти в свій дім,
У вірі й правді чинній.
Любов подарувати всім.
І не від кого незалежний
Засяяв світ безмежний!

25.12.2012р.