А час де

Тори Талина
Нажаль без меж і цілей ,я без мрій,
Ти маєш все то й підходити не смій.
Болото мучить і все вмирає,
Голгофра, Рай чи пекло...засинаю.
Я - дим і попіл , я примара,
Я - вискочка , я-тінь ,я просто шмара.
Я не сприймаю ваше слово,
Ніч опустилась і все наново -
Ваш конформізм мене вбиває...
Правда душу ріже і в серце ще й стріляє.
Ніч опустилась на мій бездушний світ,
Тебе нема...зник і твій слід.
Подушка ,кіт та пошепки ім'я,
А час іде...а все іще твоя...

1.41     25.12.2012