Дитятко

Вячеслав Повша
            ...твори українською!

Чуєш, немов би лелека,
Що їз далеку несе ангелятко,
Що добровільно, де безпека,
Дарую шанс цьому дитятко.

То є її місія на Землі Українській,
Землі народів Славянських.
Що боролася за Незалежність,
І виборола собі таке право.

В кожної людини на Землі,
Не зважаючи на її статус,
Дано природою досконалість,
Змінювати розвиваючись.
             ...
          VIPovsha
         25.12.2012