На укр. мов...

Наталия Лис
Розправ свої крила мій ангел і в небо злітай
Ми знову забули про рай
Та ми й не кохали ніколи
Лиш йдемо і йдемо по клятому колу
Мій просто знайомий...
Пробач мені це якщо зможеш
Та прощавай...