Чи душа помира...

Алексей Бинкевич
                Ліні Костенко,
                Оксані Пахльовській

Чи душа помира, а чи хто зна,
де вікує безсмертя вогонь?

Спи, Кобзарю, спокійно, бо кобза
в твоїх,
       Батьку,
             нескорених донь.