Бачення

Сергей Кропотов
ми сьогоднi пiдемо в краiну не розгаданих снiв
по полям i морям попливемо босонiж
а коли ми потрапимо в точку призначення
нам вiдкриється друге бачення

всi моря перетворяться в рiки,
а лiси стануть скеляки торфу,
в небi крук гакричить несподiвано,
й полетить в далечинь ключ журавлiв

i не требя боятися втечi,
бож вона принесе нам свободу
ми з тобою вiдкриємо світ
i осушимо прiсную воду

а пiшло воно все до дiдька
коли ми не поряд з тобою
ми кохаємо iнколи й зрiдка
не забути б, хто є ми з тобою.