Живи

Сергей Кропотов
коли пiтьма накриє свiт
коли ти будеш бачить лiд
i сприйняття спотвориться на вiк
ти не забудь що жити слiд

слiд жити для життя
для тих хто поруч iз тобою
для мати-неньки що пiдтрима
для батька що плече підставить

коли натхнення вже нема
i свiт втрачає кольори
ти не забудь слова такi
"живи бо треба жити"

наплюй на всi тi перешкоди,
i рукава повище закоти
ти може все що забажаєш,
й негоди не помітиш ти

так встань з колiн
i крила ти розправ
лети у далечинь життя
бо час настав...