tk

Иван Славко
таких тань не було

такі Тані- смертельні

танцювати таких - танцювати уже під вінець, чи  вінок

і відтанювать долю блаженним одсердям

в танок - танейки проситься Бог

не в сувої речу, бо он  там з-за лиману

острів твій -

да одчиниться сонцем твоїм

ти мій янголе, ополочений

ти мій - я , ти моя - ти ... ти... ти...

Яготин

2012