Байдуж сть

Марьяна Магега
Розбіг,  стибок,  приземлення  на  скло
Ми  називаємо  твій  плач  дощем
Сповзає  мрія,  крик  німий  в  вікно
Ти  надто  звик,  о  так,  щоночі  -  вщент

Весь  біль,  на  двох  розділить  підвіконник
З  усіх  бо  найщиріший  співрозмовник
Скрутилась  мрія  стогнучи  в  калюжу
Людська...  Її  вбива  чиясь  байдужість