на роднай мове

Алиса Грибоедова
ты ніколі мяне не цурайся
і ціхонька да дому ідзі
да далоняў маіх не кранайся
там дзе цёпла ты сядзь і сядзі

і самотным дыханнем надзеі
ты кудысці мяне пакладзешь
дзе здараліся тыя падзеі
адбіткі якіх ты не разбярэш