Божев льне знайомство

Красный Саня
Рекламна фішка
Чашка нескафе на палиці підвішана
Маякували вправо вліво мухою
Навпроти верхнього вікна кухні

На чай напросились
Почали ділитись що кому наснилось
Повним ходом давай тріщати
Допомогли порухати холодильник на коліщатах

Спілкування зав'язалось
Дівчатка льодяники лизали
Чудно склалось
Дуже довго сміялись

Це відчули животики
Ми собі без зайвої критики
Шпалери фігурними шматками поклеїли
Прикріпили номер, помили двері

Де потрібно цвяха забили
Пам'ятайте чоловіки це сила
Без нас нікуди
Не всі серед нас паскуди.