Дивлюсь у викно

Алла Нова
мова - хренова
багнюка - гадюка
повія - не вмію
чос - хмарочос

Дивлюсь у вікно - там дощ і багнюка.
Негода дістала, як тая гадюка.
А он крутить стегнами літня повія.
Чого я незграбна?.. Чого так не вмію?..
Я хочу в Америку, в якийсь хмарочос,
бо тут що не слово - брехня або чос.
І люди занудні, погода хренова.
Одне тільки гріє - чудовая мова!