Особисте

Красный Саня
На папері викладаю думки
Звичний мотив по чотири рядки
Гасаючи від стрічки до стрічки
Оживляючи події змістом

Щорічно монотонна осінь
Пані депресію погостювати запросить
Видає обличчя
Завжди чомусь чогось браку, дошкуляють протиріччя

21 минає 22 на порозі
Стежки ще непротоптані в дороги
Трамбую ходом пішим
Народжую нові чотиривірші

Зусиллям топчу топчу
Підошву сильно в болото
Високо бризки підіймаються
Міцно закріплені опори добре тримаються