Роберт Фрост - Вопрос

Валентин Савин
Роберт Фрост
Вопрос
 
Взгляни на звёзды, человек,
И отвечай правдиво мне:
За то, что маялся весь век
Не прогадал ли ты в цене?


Robert Frost
A Question
               
A voice said, Look me in the stars               
And tell me truly, men of earth,               
If all the soul-and-body scars               
Were not too much to pay for birth.