Hellcome To Fuckraine

Эммелин Панкхерст
в нас комунальні служби жовтий сніг жеруть.
в нас купа курв й борців із секс-туризмом.
усі воюють за ідеї, й пофіг їхня суть.
усі борці. із смрадом тероризму.

тут наймудріший вислів: «слава, гей, гей, гей!»
пишатися всі прагнуть. чим? не знають.
тому кажу всім «hellcome to fuckraine!»
вульгарно? то нехай не приїжджають...