В роботi

Людмила Дзвонок
             "Багато-хто кажуть: Хто нам покаже добро?
             Підійми ж на нас, Господи, світло Свого лиця!"-
                Біблія, Псалми 4:6.(укр.)
                (В рус. Библии 4:7).
 
Осонцена…  – то й світло дарить,
Несе його у кожний дім -
Буває там, де «звислі хмари»,
Де крик такий, неначе грім,

Де ті, що зачерствіли в душах
І мають ріст в своїх очах -
Ніщо в житті їх вже не рушить,
Їм темінь ближча, ніж свіча!

Але вона завжди в роботі,
Бо чує голос із грудей:
«Іди туди, де люди проти,
Хай чують звістку про святе!»

Осонцена… - то й світло дарить,
Бо має Святість у собі.
Їй звично зустрічати «хмари» -
Весь час в духовній боротьбі.
                27.12.2012