Новорiчне

Дианочка Сердюк
Маше крилами Зима,
Водить хороводи.
Море снiгу намела
На поля й городи.
Iз снiжиночок малих
Гарнi вiзерунки.
Для дiтей Дiдусь Мороз
Привiз подарунки.
Новий рik! Новий рik!
Новорiчне свято!
Пiд ялинками в цей час
Радiснi малята.
Новий рik! Новий рik!
Новорiчне свято!
У Зими багато втiх
I пiсень багато.