Девятый вал

Вячеслав Зорин Свиридов
Чорний ворон, чорний ворон
Свої крила розпустив,
Він поглинути всіх хоче,
Людяність на гроші,владу
щиро він міняє.
Охочих - вже дев’ятий вал.
Швидко це пройде.
Згине все,що придбано за душу.
А гріхи спокутувать до
Сьомого коліна.
Та кого  обходить це?