Найкращi грабарi - профФЕсiонали!!!

Зозуля Юрий Павлович
   ...самітно бродить краєм Дух
      між безголових душ і вух;
      а вже ж папуг розвелося...
      й мало "іспуг", й підтерлося...

   ...це золотая лихоманка,
      коли лиш золотом і пахне;
      та безголоса гра-мовчанка...
      ще й погребальний салют жахне...

 — ж-Жах!!! й доїдять усю країну...
 — а на могилці сяять квітам!
 — й лягти плиті на пам’ять дітям!!
 — "ЛЮБІТЕ НЕНЬКУ УКРАЇНУ!!!"

  [могут показаться неуместными слова: грабар, гробар (это могильщик!); папуга (нет, попугай!); ненька (это ваще не мама...]