Три квiточки

Ирина Визняк
    

                Три квіточки ясніли жовтим цвітом,
                Три квіточки звели мене з шляху, -
                Примусили страждати, і радіти,
                І викупати помисли в гріху.
                Автор.
Три квітки – несподіваний початок,
Букетик нерішучого тепла,
Цнотливий подарунок для дівчаток,
Цікавості запущена стріла.

Це був незвичний привід для знайомства,
Загадка парадоксів і інтриг.
Три квіточки – це творча замальовка,
Душі лірично-витончений штрих.

Душа бажала трішечки блаженства,
Але три квітки були мов кліше.
Вони здавались надбайдужим жестом.
(А може, так здавалося лише…)
.
Три квіточки – всезнаючі ромашки,
Візитна картка, талісман, пароль.
Забути їх вже надзвичайно важко,
Бо грають в серці особливу роль.

Три квіточки – це маятник кохання,
Між душами дорога навпростець.
Три квіточки – причина хвилювання
Для наших розчарованих сердець.

Три квітки – символ творчої уваги.
Три квітки – місце зустрічі для двох.
Три квітки – втрата в серці рівноваги.
Три квітки – винуватці всіх тривог.
                28.12.2012р.