Щось неможливе...

Лилллит
Я завжди не в тому, потрібному, місті...

І автобус  до тебе їде так довго...

А на потяг прямий, я не встигну вже сісти...

Та я не можу до тебе  поїхати просто....



Я краси такої не бачила зроду...

Безкрайнє небо, і океан Льодовитий

Тих очей неймовірну блакитну вроду,

ту безмежність... не зможуть вони повторити...



І може, ти чуєш, колись я підніму

очі свої до блакитних світил...

Обіцяй, що обіймеш...Обіцяй, що зігрієш...

Як у снах....ти вже це робив...



І забути не зможу...І не думать - не сильна...

Червонію, говорю ... Посміхаєшся ти....

Я слабка, я розбещенна і... так дивно...

Що у світі цілому  ми були одні...