Не подолали волю Украiни

Петро Керанчук
Коли  політ забрав у долі сили,
І окровилось раною  крило.
Мене зігріла Ненька-Україна,
Як матір рідна ласкою й теплом.

Себе нівечу, твого сина,
В оцьому є вина й моя.
Моя провина Україно!
Що не сховав тебе від зла!
Що не сховав тебе від зла!

З відлунням  хвилі билися об стіни,
Їх нескінченній у Дніпра  запас.
Не подолали волю України,
Як не здолати хвилі у Дніпра.

Коли туман на ніч зміняє  днину,
І сніг  завіє   долі вірний шлях.
Я серцем чую рідну Україну,
Спішу на поміч в справах і  словах.