Рiка життя

Клавдия Дмитрив
Ріка життя тече між берегів
Із своїм гирлом,руслом,водоспадом.
Хай буде так,як кожен з нас хотів,
Хай щастя сиплеться на всіх нас зорепадом.

Ріка життя бере початок свій
В батьківській хаті,з рідного порогу,
Тому ти оціни все...зрозумій
І дай ріці своїй найкращую дорогу.

Старайся ти її не засмітить,
Не змінюй напрямку,ні швидкості,ні руху.
А рукави,що помагають жить,
Ти відпускай,але бери за руку.

Ріка життя у кожного своя:
Бурхлива,тиха,з плесом,перекатом...
Можливо,щось не так...та думка це  моя...
Та й схожих рік є зовсім небагато.

Та дуже схожих рік не віднайти,
Хоч як би цього нам не захотілось.
Та й від своєї нам не відійти,
Щоб навіть гирло,раптом,в нас змінилось...

                29.12.2012