Новорiчний тост

Ваш Фас
Новий Рік крокує по країні!
Наллємо ми в келихи вина,
Побажаймо щиро Україні,
Щоб заможною була вона!
Щоб жилося тут людині гарно,
Воля відчувалася би знов,
Наша праця не була би марній...
Вип’ємо на щастя та любов!

                Грудень 1993