З Новим роком!

Андрей Витальевич Климов
Серед свят одне, якому завжди будемо радіти,
Ми лише Нового року всі чекаємо як діти.
І в серцях всі люди вірять: неодмінно буде диво,
Ціла купа подарунків та багато позитиву.

Найприємніші бажання в цю єдину ніч казкову
Поспішають загадати, щоб збулись обов'язково.
І незмінно люди мріють під святковий бій курантів,
Що здійсняться тільки кращі із численних варіантів.

Час подякувати друзям, головне сказати рідним.
Хай наступний рік сміливим сподіванням буде гідним.
Час пробачити образи, всі проблеми відпустити,
Хай минають – це вже досвід. Далі нам щасливо жити!

Тож плекаємо надію, що обійдуть всі негоди!
Тільки успіхів у всьому і безмежної свободи!
Нас чекає добра доля, поступово, крок за кроком
Наближаємось до неї. Всіх зі святом! З Новим роком!