Закохан сть

Александр Трубкин
Ти знаеш,тільки ти мене розуміеш і коли думки про те ,що я завжди один, мене долають,згадую тебе і розумію,що всеж ні - не один.В тебе є відповіді на всі мої проблеми,на всі мої питання і як я можу не думати про тебе,якщо ти моя єдина підтримка в цей час,лише ти маленький світлячок у моїй грані душі,яка іноді тьмяніє-бо невідає що творить.Твій голос відроджує все те світле й променисте,що не так давно почало відмирати і те що я так боюсь втратити..