Рецка Рябине Хот

Фаниль Асфаров
Писала женщина о чувствах.
Алар белэн зур йорэге тулы.
Старательно, на русском языке.
Ярый ничек булсада, уз юлы.

Мин аннадым аны.
Лэкин кемдер аннамас.
А за ошиПки пусть простят её.
Хоть трудно было, не сломалась.
Бирче бэхетлэр Ходаем.

Я думаю, Бог все видит.
И метит шельму и глупца.
Шундый хатыннарга бирсен иде.
Ходайга телэклэре барып житсэ.