Тут i там

Константин Гозерницкий
Ти тут, я там, між нами відстань - вечір,
Між нами крок і дев'ять тисяч сліз,
Між нами стіни й інші зайві речі,
І розіб'єм ще не один сервіз.

Я тут, ти там, та цей мороз тримає
Мої думки втекти кудись туди,
Де лиш в твоїх обіймах завмираю,
Де серце тягне і кричить "Прийди!"

Ми тут і там, за нами згубим ранок,
Удвох у пеклі й райському саду.
Без грішних клятв і марних обіцянок
Від світу цілого тебе вкраду.