Я вижу небо

Баранов Сергей Павлович
Червоні смуги за небокраєм палають
Вогнище віри та нашого серця сліпого
Зіри на небі тьму урочисто вкривають
Веселкою мріі обіцяють зустріти нас знову

Я бачу небо!
За небокрай ідуть моі шляхи
Я бачу небо!
І небо знає - мені потрібна тільки ти

Крізь біль славетных столітть та північне сяйво
Між мріями полустертими до небокраю
Хто мені скажеть - що любов - це все зайве
Я тебе люблю, і тільки зараз я це відчуваю

Я бачу небо!
Крізь пірья зір полумья душі
Я бачу небо!
І небо знає - мені потрібна тільки ти

Я бачу небо!

Посвящение: Дарья Переходченко